NAŠA JE MISIJA POMOĆI 10,000 MUZIČARA.

Muzika je namijenjena fanovima jer fanovi su razlog, a ne nuspojava uspjeha.

ŠTO radimo?

Emuzičar je digitalni marketinški servis za poduzetne muzičare i kreativce koji žele uzeti svoj uspjeh u svoje ruke. Kroz najnovije strategije, alate i saznanja iz digitalnog marketinga pomažemo u izgradnju baze vjernih fanova, njegovanje i monetizaciju tog odnosa neovisno o trećim stranama, vezama ili fazi karijere u kojoj se naši klijenti nalaze.

Emuzičar Logo u boji

ZAŠTO?

Vrtoglavi razvoj interneta ruši sve prepreke u komunikaciji između stvaratelja i njihove publike, a kreativna industrija zaostaje za ovim promjenama jer (svjesno ili nesvjesno) ne želi izgubiti monopol nad "uspjehom". Prošlo je vrijeme kada je ovaj monopol omogućavao industriji poslovni model baziran ISKLJUČIVO na iskorištavanju stvaratelje i njihovog rada. Uspjeh više ne ovisi o manipulaciji medija i umjetnom stvaranju "zvijezda" već o iskrenom i stvarnom odnosu samih kreativaca s publikom koja UISTINU cijeni njihov rad.

Vjerujemo da: Najbolja muzika treba pobijediti - ne najbolje NAMETNUTA muzika i da dobra muzika uvijek može naći svoje fanove i uljepšati im život, a poduzetnom muzičaru osigurati život kakvoga želi.
Tako Emuzičari mogu biti predvodnici nove muzičke renesanse.

TKO je emuzičar?


  • Desetke/stotine tisuća prodanih CDa, LPeva i druge robe godišnje...
  • Uvrštenja na Billboardove ljestvice singlova, albuma i žanrova…
  • Rasprodane koncerte...
  • Mogućnosti pregovaranja i većinom odbijanja velikih diskografskih i izdavačkih ugovora (jer su uvijek bili i jesu užasni)...

što kažu muzičari?

Posao oko benda postao mi je lakši i organiziraniji

Najbolja odluka koju smo ikad napravili u našoj karijeri!

OVO JE BRUUUUTALNO

Jedna riječ: učinkovitost

profile-pic
Vanesa Petrac cura i dečko

PRESTANI TAPKATI U MRAKU!

Ispuni Besplatnu

Emuzičar Procjenu

>