Odgovornost

Datum primjene: 25.08.2022.

Odricanje od odgovornosti za prihode


Uložili smo sve napore kako bi osigurali da pružene informacije točno predstavljaju naše internetsko i marketinško znanje, alate, resurse i programe podrške. Međutim, nema jamstva da ćete zaraditi novac koristeći tehnike, strategije, resurse, podršku, alate ili informacije koje vam pružamo ili nudimo.

Ništa na našim web stranicama, sadržajima koje stvaramo nije obećanje ili jamstvo zarade i poslovnog uspjeha. Vašu razinu uspjeha odredit će mnogi čimbenici izvan naše kontrole, uključujući: znanje, uloženo vrijeme, osobni trud, snalažljivost, vještine, financijska sredstva, poslovnu inteligenciju, toleranciju na rizik, tržišne uvjete i slično. Budući da se ti faktori razlikuju za svaku osobu i mijenjaju se tijekom vremena, ne možemo jamčiti i ne jamčimo vaš uspjeh, razinu prihoda ili sposobnost zarađivanja prihoda. Vi ste, naravno, u potpunosti odgovorni za svoje postupke kao i rezultate u životu i poslu. Sve izjave koje opisuju buduće stanje ili ishode prikazane u našim prezentacijama, seminarima i/ili na našim web stranicama prikaz su mogućih ishoda te naše viđenje potencijala i stoga nisu jamstva ili obećanja za stvarnu izvedbu.

Emuzičar ne prodaje usluge za “brzo bogaćenje”, a našim uslugama i sadržaju koji objavljujemo nije na bilo koji način cilj obmaniti naše korisnike. Svaka edukacija, alati, resursi i/ili podrška koju pružamo možda neće biti prikladni za sve pojedince ili sve situacije. Izričito se odričemo svih tvrdnji o zaradi, uspješnosti i povratu ulaganja niti tvrdnji da će vam bilo koji od naših proizvoda, usluga, podrške, alata, tehnika ili strategija donijeti novac. Nadalje se izričito odričemo bilo kakve odgovornosti za izbore, radnje, rezultate, korištenje, zlouporabu ili neuporabu informacija koje pružamo svojim korisnicima i koje javno objavljujemo. Korištenjem naših web stranica i programa, slažete se da su vaši rezultati isključivo vaši i da nismo ni na koji način odgovorni za vaše rezultate, osim za svoje odgovornosti na koje pristajemo sklapanjem ugovora o suradnji.

Jedinstvena iskustva i dosadašnje rezultati ne jamče identične rezultate u budućnosti. Sva svjedočanstva ili recenzije sadržane na našim web stranicama ili koje se spominju u sadržaju kojega objavljujemo odražavaju pojedinačna iskustva i osobna mišljenja onih koji su koristili naše usluge, ali ta se svjedočanstva ne smiju tumačiti kao prosječan ili tipičan rezultat za bilo koga. Stoga se nitko ne bi trebao oslanjati na ova svjedočanstva ili recenzije kao na dokaz da će imati bilo kakav uspjeh.

Pravni i financijski savjeti


Emuzičar ne nudi usluge računovodstva, pravnog ili financijskog savjetovanja. Informacije koje se nalaze na našim web stranicama i koje javno objavljujemo nemaju namjeru da budu zamjena za porezni, pravni ili financijski savjete koje može pružiti vaš vlastiti računovođa, odvjetnik i/ili financijski savjetnik. Iako smo pažljivo pripremili informacije koje su vam dostupne i dostavljene, nismo odgovorni za bilo kakve pogreške ili propuste sadržane u informacijama i ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu koju možete pretrpjeti. Preporučamo da se uvijek posavjetujete sa svojim timom profesionalnih savjetnika prije nego što poduzmete bilo što na osnovu informacija koje imate - bez obzira jeste li ih dobili od Emuzičara ili bilo kojeg drugog izvora.

>